WWW.GPSSB.IN provide answer key of Gujarat Panchayat Service Selection Board various exam answer key, provisional answer key, final answer key of Talati Mantri, Junior clerk, Mukhya sevika, Nayab Chitnis, Female health worker, multi purpose health worker, deputy accountant, staff nurse and more in PDF format.
WWW.GPSSB.IN ગુજરાત પંચાયત સેવા પસંદગી બોર્ડના વિવિધ પરીક્ષાની આંસ્વર કી, પ્રોવિશનલ આંસ્વર કી, ફાઇનલ આંસ્વર કી જેવી કે તલાટી મંત્રી, જુનિયર ક્લાર્ક, મુખ્ય સેવિકા, નાયબ ચિટનીસ, ફિમેલ હેલ્થ વર્કર, મલ્ટી પર્પઝ હેલ્થ વર્કર, વગેરે ની ક્લાસ 3 ની પરિક્ષા ની આંસ્વર કી પૂરી પાડે છે. અને એ પણ PDF ફોર્મેટમાં.
Important Announcements : If any Answer Key Download link is not working properly, please REPORT US.